Ruilen & Retourneren

Het is mogelijk uw online order binnen 60 dagen na ontvangst van de bestelling te ruilen of retourneren. Helaas is het niet toegestaan te ruilen voor een ander product (tenzij in overleg goed gekeurd). In dit geval dient u uw order te retourneren en een nieuwe bestelling te plaatsen.

Alle online aankopen, inclusief artikelen uit de sale, zullen volledig vergoed worden, indien aan de volgende voorwaarden is voldaan:

- De artikelen zijn niet vuil, of beschadigd door eigen gebruik

- De artikelen bevatten de originele verpakkingen
- Schoonheids artikelen en hygiene produkten indien gebruikt kunnen uiteraard niet retourd worden.

- Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product. Je mag het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Je mag het product niet gebruiken, geen gebruikers sporen.

Alle retourzendingen worden bij ontvangst gecheckt. Retourneringen die niet aan de voorwaarden voldoen, worden geweigerd. Bij retour indien goed gekeurd en nog heel en netjes  krijgt u het volledige bedrag terug gestort. Voor de retour verzendkosten bent u zelf verantwoordelijk.

HOE KUNT U DE ARTIKELEN RETOUNEREN
Via email heeft u automatisch een factuur van ons gekregen. Print de factuur uit, voeg de factuur bij uw pakket. Sluit de verpakking op zorgvuldige wijze.

Geef het pakket af bij uw dichtstbijzijnde postkantoor en verstuur het naar

Vriendentotvrienden
Gerard den Brabanerhof 72
1628 WD Hoorn